James Bond se vrací do Söldenu

Zažijte na vlastní kůži atmosféru posledního filmu Jamese Bonda – SPECTRE!

Těsně pod vrcholem Gaislachkogel v 3048 metrech nad mořem, přesně na místě, kde se v roce 2015 natáčelo, najdete instalaci 007 Elements. Ta je určena fanouškům „Bondovek“, milovníkům hor i moderní architektury, a hlavně cestovatelům vyhledávajícím netradiční zážitek.

james-bond-solden-cestovani

Na vrchol hory se vydejte nejmodernější lanovkou na světě, ve které se odehrává jedna z nejznámějších filmových scén. Tím ale dobrodružství nekončí! Instalace je umístěna ve velmi moderní budově, která zapadá do horského prostředí tak důmyslně, že není za normálních okolností vůbec viditelná. Dostat se k ní můžete jen podzemním tunelem, opět ve stylu tajných agentů. Interiér stavby tvoří devět hal, které se podrobně věnují jednotlivým scénám filmu a kromě pravého bondovského zážitku vás jistě ohromí i impozantní výhledy na okolní hory a údolí.

james-bond-solden-3

james-bond-solden-4

james-bond-solden-6

Pokud byste po notné dávce adrenalinu potřebovali nějaké povzbuzení, jednoznačně se nabízí prosklená restaurace ice Q. I zde se jedná o precizní moderní stavbu, která dominuje horskému vrcholu, navíc na menu nechybí Martini ve stylu Jamese Bonda: „shaken, not stirred“.

james-bond-solden-7

Pokud spíše než bondovský adrenalin, hledáte ubytování hodné špičkových agentů, doporučujeme hotel Central Spa v Söldenu, který precizně kombinuje přírodu, kulinářské umění a relax.
Tyrolský Sölden je místo, kde se dá lyžovat, i když jinde sníh není. Místo, kde máte pocit, že je ke hvězdám jen kousek. Zkrátka skvělý tip na příští výlet!

james-bond-solden-5

Text Tereza Vacková

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

  • Kvašená zelenina podporuje trávení a posiluje imunitu. Proces mléčného kvašení v zelenině násobí obsah látek, který se ničí tepelnou úpravou. Proto je vhodné vařená jídla vždy doplnit kvašenou zeleninou 🥬🥒 A jaká je doporučená denní dávka? To se dozvíte na našem webu 🔗
#healthylifestyle #tips #vegetables #healthyfood #tiptuesday #pickles #cabbage #fermentation #fermentedfoods #glass #household #foodprep #foodtips #ayurveda #balance
  • #quoteoftheday #balance #harmony #rovnovaha #worklifebalance #innerpeace #innerbalance #ayurveda #sadhguru
  • Už jste stihli navštívit novou @etapa_pgfoodies ?
Zastavte se v Karlíně na kváskovou topinku, čočku, vajíčka nebo třeba něco sladkého 🍳🥞 Jejich skvělé a zdravé snídaně za to rozhodně stojí 🙌🏼 #foodtips #prague #kdejistvpraze #healthylifestyle #freerange #homemade #breakfast #pancakes #eggs #praguespots #veggie #eatlocal #balance #ayurveda
  • Láska k přírodě na prvním místě 💙 
Ať už budete valentýnský víkend trávit na horách nebo v lese, nezapomeňte se dívat kolem sebe, aby vám takové krásné výhledy neutekly💙 
#nature #beauty #valentines #heartshaped #forest #branches #bluesky #valentinesday #heart #love #naturelove
  • Jak dobře znáte dub? 🌳Žaludy a dubová kůra posilují imunitní systém a jsou astringentní. Používají se k vyléčení zánětu, ale také ke snížení zakyselení těla. Dub a všechny výtěžky z něj mají posilňující a osvěžující účinek. Ze žaludů se připravuje také rostlinná káva a žaludová mouka, která má lepší výživové hodnoty než běžná bílá mouka. Je bohatší na draslík, vápník, hořčík, vlákninu a je významným zdrojem vitaminů skupiny B. 🙌🏼 Recept na vodu ze žaludů najdete na druhém snímku 👉🏼
#oak #magical #nature #oakwater #recipes #tree #beautyofnature #acorns #acornwater #ayurveda #ayurvedalifestyle

Sledujte nás!

Copyright © 2017 Ayurvedic Breakfast Všechna práva vyhrazena

Tyto internetové stránky používají soubory cookies. Cookies můžete zakázat v nastavení vašeho prohlížeče. Více informací.
Vytvořilo Jakub Vaněk Studio.

Napište nám e-mail na
PLANKVADRAT s.r.o., V sadech 4a, 160 00 Praha 6, IČO 60199318, DIČ CZ60199318

Zdravé články do e-mailu?

Odesláním osobních údajů dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů pro potřeby marketingových aktivit společnosti PLANKVADRAT, s.r.o.

Formulář byl odeslán, děkujeme.