Žlutý mungo dal

Jednoduché a rychlé jídlo, které harmonizuje a detoxikuje.

Na recept budete potřebovat:

žlutá mungo čočka
kurkumový prášek
česnek
ghí
kmín
fenykl
hořčičná semínka (chilli)

Uvařte žlutou mungo čočku s trochou kurkumového prášku a trochou česneku. Dejte na pánev ghí a přidejte semínka drceného kmínu, fenykl a hořčičná semínka, případně chilli.

Jakmile začnou semínka směsi praskat, vmíchejte vše přímo do vařené čočky.

Směs koření lze využít také jako skvělý základ pro omáčky či polévky. Vytvoří lahodnou smetanovou strukturu.

Zanechte komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Sledujte nás!

Copyright © 2017 Ayurvedic Breakfast Všechna práva vyhrazena

Tyto internetové stránky používají soubory cookies. Cookies můžete zakázat v nastavení vašeho prohlížeče. Více informací.
Vytvořilo Jakub Vaněk Studio.

Napište nám e-mail na
PLANKVADRAT s.r.o., V sadech 4a, 160 00 Praha 6, IČO 60199318, DIČ CZ60199318

Zdravé články do e-mailu?

Odesláním osobních údajů dáváte souhlas se zpracováním osobních údajů pro potřeby marketingových aktivit společnosti PLANKVADRAT, s.r.o.

Formulář byl odeslán, děkujeme.